divendres, 6 de novembre del 2009

Sessió 8 - Programes




L'altre dia a GITIC vam fer una classe totalment diferent a la de sempre. Aquell dia ens vàrem haver de posar en parelles i en Xavi va dividir una sèrie de programes en aquestes parelles.
Cada parella havia d'investigar el programa que li havia donat. Què era? Quina utilitat tenia? Com es feia servir? Era gratuït o no? etc...
Jo anava de parella amb la Olga i ens va tocar el programa de Google llibres. Ens va agradar aquest programa ja que les dues som unes aficionades a la lectura.

Vam estar investigant i vam trobar una sèrie de característiques:
- Era gratuït
- Podiem trobar diferents llibres tal com novel·les, llibres infantils o bé llibres especialitzats.
- Aquests lliibres, si estaven complerts, els podiem llegir on-line (no es podia ni imprimir ni copiar)
- També teniem la opció de comprar-los.
- Podiem fer comentaris dels llibres i veure els comentaris d'altres persones.
- I finalment, ens podiem anar fent la nostra biblioteca a mida que anessim guardant diferents llibres.

El programa no està del tot malament, però seria molt millor si els llibres estiguessin complerts i els puguessim llegir on-line.

Seguidament vam haver d'exposar totes les nostres troballes davant la classe i nosaltres vàrem fer un power-point per poder explicar-ho i vam posar l'exemple d'un llibre d'una assignatura nostre, "Escuela y territorio".

En general, hi va haver programes que em van agradar molt ja que són molt útils. Alguns segurament els faré servir, i d'altres, com el del cos humà seria una bona opció per a una escola en un futur :)